Privat rengøring I København når du vil have det gjort ordentligt

Søger du efter et rengøringsfirma, som tilbyder privat rengøring i København eller omegn? På denne side kan du finde det rengøringsfirma, som tilbyder den bedste privat rengøring i København og omegn.

Søg blot efter din by omkring København, i søgefeltet øverst til højre. Vi har fundet et udvalg af de firmaer, som tilbyder privat rengøring i nærheden af dig.

rengøring
Nedenfor har vi skrevet lidt om priser på rengøring København, som du kan få brug for når du søger efter et firma til at varetage din rengøring. Ydermere har vi også skrevet om nogle af de ting du skal hæfte dig ved i en rengøringskontrakt så du ikke ender med en dårlig oplevelse med dit nye rengøringsfirma.

Privat rengøring priser

Priser på privat rengøring ligger som regel et sted imellem 250-360 kr i timen med moms.

Når man ser skal forhøre sig om priser på rengøring, er det ikke nok at spørge om timeprisen.

Nogle rengøringsfirmaer tilbyder en timepris på rengøring hvor kørsel, rengøringsmidler, udstyr er inkluderet og andre har delt det mere op. Nogle oplyser slet ikke timepriser, men giver et fast tilbud på den ønskede rengøring.

Eksempel for 2 timers privat rengøring i København.

Rengøringsfirma 1:
Rengøring til en timepris på 300 kr hvor kørsel er inkluderet – rengøringsudstyr er inkluderet – rengøringsmidler inkluderet – Samlet pris 600 kr.

Rengøringsfirma 2:
Rengøring til en timepris på 285 kr med kørselsgebyr på 50 kr – Rengøringsudstyr 5 kr. timen – Rengøringsmidler 5 kr. timen – Samlet pris 640 kr.

skattefradrag på privat rengøring. Husk at man via den nye fradragsordning, nu kan trække op til 15.000 kr fra i skat pr. person over 18år i husstanden. Fradraget gælder uanset om du får gjort rent i hus, lejlighed, lejebolig.

Alt du skal gøre er at gemme kvitteringerne på din rengøring og trække det fra på årsopgørelsen. Det er blevet en del billigere at have rengøring privat takket være den nye ordning.

Vælg altid et professionelt rengøringsfirma til privat rengøring.

Når man er på udkig efter et rengøringsfirma til at varetage rengøringen i sit hjem, er det altid en god ide at vælge et professionelt rengøringsfirma frem for en man finder via opslagstavlen i netto.

Man har nemlig meget større sikkerhed med et rengøringsfirma end med en fremmed. Der er dog stadig nogle ting man skal sikrer sig, når man vælger et rengøringsfirma.

▪  Sørg for at rengøringsfirmaet er momsregistreret.
▪  Sørg for at få lavet en kontrakt som indeholder:
▪ Rengøringsfirmaets oplysninger.
▪ Hvornår rengøringen skal starte.
▪ Hvornår rengøringen skal finde sted. (eksempelvis, ”rengøring finder sted hver fredag med start imellem 12-14.)
▪ Dækker rengøringsfirmaet ferie og helligdage, evt. tillæg?
▪ Hvad skal der rengøres (Beskrivelse af rengøring).

Det er godt både for dig og rengøringsfirmaet at have en meget fyldestgørende rengøringsbeskrivelse af hvad der skal gøres. Det er altid her de største uenigheder opstår når man har hjælp til rengøring.

rengøring københavn
▪ Om rengøringsfirmaet leverer rengøringsmidler mv.,
▪ Vilkår for afbud og sygdom – Hvornår skal der senest meldes afbud for rengøring? Hvad koster det at melde afbud for sent?
▪ Prisen på den aftalte rengøring.
▪ Rengøringsfirmaets forsikringsforhold. Dette er vigtig hvis noget skulle blive ødelagt under rengøring.
▪ Opsigelsesvarsel – Hvor lang tid i forvejen skal rengøringen opsiges.
▪ Underskrift fra begge parter.
▪  (husk at få en kopi)