gulvafhøvling & gulvslibning med stor respekt og ekspertise

gulvafslibning

Gode muligheder for den bedste Gulvafhøvling og Gulvafslibning

Der er flere muligheder at gå efter, hvis du gerne vil finde en gulvsliber i København. Det er dog ikke alle steder at du kan være sikker på at få det samme produkt for prisen. Hos Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen er du sikret høj kvalitet hver eneste gang, og det kan både Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen og deres kunder skrive under på og sætte en fed streg under.

Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen forlader ikke din bolig, før dine nye gulve er 100 procent, så de kan stå inde for det. Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen ved lige så godt som du, at gulvslibning er dyrt, og at der er lagt en hel masse tanker bag hvilke gulve, du har valgt at lægge i din bolig.

Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen behandler dine gulve med respekt

De behandler dine gulve med vor dybeste respekt, og de behandler dem til de ser ud som splinter nye, lækre gulve. Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen indgår et samarbejde med dig som ejer af et gulv, der skal behandles, og taler forskellige løsningsforslag igennem med dig, så du trygt kan vælge den løsning, du finder passer dig bedst, ud af flere forskellige muligheder.

gulvafslibning København og omegn
Det er din sikkerhed for, at du trygt kan overlade dine gulve til Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen, hvor de vil være i trygge hænder, og hvor de vil blive behandlet professionelt til de fremstår som du ønsker.

Gulvafslibning i København | Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen

Er dit gulv efterhånden blevet gammelt og slidt og trænger til gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvbehandling? Har du brug for en ny gulvfarve til at skabe forandring i hjemmet? så kan Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen med garanti hjælpe dig.

Det er gulvafhøvling & gulvslibning i København af den bedste kvalitet får du kun hos Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen

Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen er beliggende i København og har mere end otte års erfaring inden for gulvservice, og kan derfor tilbyde kvalitetsbevidste totalløsninger, samt masser af ekspertise, inden for gulvslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling.

Deres specialer omfatter:

  • Gulvafslibning og gulvafhøvling
  • Gulvbehandling med lak, lud og olie
  • Bejdsninger i flere forskellige farver.
  • Vedligeholdelse og reparation af trægulve
  • Vedligeholdelsesaftaler
  • Olie og lak løsninger
  • Afslibning og behandling af stengulve

Du kan også beskrive din opgave på bestil tilbud, og Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen vil kontakte dig indenfor 24 timer.

Trægulve – Frisk pust til dit trægulv på Amager

Trægulve er i dag meget populære, da de er pæne, og man nemt kan få dem shinet op igen, hvis man ønsker det.

Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen har mere end 8 års erfaring med netop behandling af trægulve, så du kan være sikker på, at du er i sikre hænder!

Der er mange typer trægulve, og det er derfor en god ide at lade professionelle stå for din Gulvafslibning og gulvafhøvling på Amager og omegn, når du føler der er brug for det! Hvis du har et specielt trægulv, så har det måske brug for speciel behandling, og det er vigtigt at huske.

gulvafslibning på Amager

Kontakt Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen ude til venstre, og få et tilbud på behandling af dit trægulv han klare alle former for gulvslibninger på Amager og omegn.

Sjov lille film fra Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen:

Reparation af trægulve

Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen har i flere år repareret både trægulve, stengulve og andre typer reparationer med gulve! Derfor er Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen et godt valg, hvis du f. eks har haft vandskade, eller der er knækket et bræt, som du gerne vil have repareret.

Der kan være mange grunde til at du ønsker at dit gulv skal repareres, så kontakt Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen og få mere at vide om, hvordan du hurtigst muligt og effektivest få repareret dit gulv!

Så vælg Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen til reparation af dit gulv!

Find mere firma info her:

Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen
Victor Bendixgade 10, 4 th
2100 København Ø
Tlf: 26615469

https://www.kbhgulvafslibning.dk

https://www.kbhgulvafslibning.dk/