En behjælpelig bedemand der altid er der for en

Det var en rigtig trist periode i mit live,min nærmeste var lige død og der skulle finde en bedemand i Odense til at begrave min ven.

Vi snakkede lidt frem og tilbage og aftalte at mødes allerede dagen efter til en kop kaffe. Efter min snak med ham blev jeg bevidst om, hvordan fremgangsmåden skulle være.

Jeg blev informeret om, hvilke ting jeg selv kunne sørge for, i tilfælde af, at jeg ville spare penge – dette var ikke en realitet. Jeg havde simpelthen ikke overskuddet til, at skulle sørge for alle disse praktiske opgaver ovenpå et dødsfald.

En meget behjælpelig bedemand i Odense

Derfor var jeg glad for, at denne bedemand i Odense var behjælpelige til, at hjælpe mig igennem de praktiske ting.

Såsom hvilke kranse der skulle være på kisten, men også med at få transporteret gravstenen ud.

Vigtigst af at, var at disse bedemænd i Odense hjalp mig med, at guide til, hvilket tøj de synes ville være smukt at begrave min kære bedstefar i. Jeg fandt tøjet og de tog sig af det, og smukt lagde min bedstefar i kisten på dagen.

En bedemand der hjælper med det hele

Derudover var den bedemand i Odense gode til at hjælpe med, at sætte en dødsannonce i avisen, jeg fik skrevet en smuk besked med, at man gerne måtte kigge forbi til ceremonien, men at man endelig også var velkommen til at få en kop kaffe i vores have efter begravelsen.

Alt i alt er min totaloplevelse af denne bedemand i Odense helt i top, og jeg vil til hver en tid give de bedste anbefalinger.

Du kan se en præsentations video fra en anden bedemand her: